Back to basics

Det er faktisk 15 år siden jeg først startede en blog lige netop her. Dengang skulle alting kodes i hånden, og i mange år handlede mine indlæg om fjollede hverdagsting, mine børn – og om folk der tog fejl om noget på internettet. Undervejs løb jeg tør for skrivelyst – og måske jeg også blev lidt opslugt af sociale medier. Så blev siden her i stedet til min digitale legeplads og i perioder bare et sted at dele mit CV

Ikke desto mindre gir bloggen pludseligt mening igen. Det er stadig Lasse, børnene, mit drivhus, mit arbejde og min evige trang til chokolade der fylder i tilværelsen, men lige nu står vi og måske især jeg på vippen til at livet måske bliver noget helt andet – og det kan man godt få brug for at dokumentere…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *