Men så kom Covid-19

Jeg kæmper stadig helt vildt med at finde ud af om den her blog skal skrives på dansk eller engelsk. Planen lige nu er blevet at starte på Dansk, og så må vi se om jeg med tiden skifter.

Jeg havde tosset store intentioner om at komme i gang med skriveriet, men planer blev sat på pause. Først fordi nogle nyheder bør deles personligt før man deler dem på internettet, og dernæst kom Covid-19 og stjal mit rampelys.
I takt med at verden gik i stå gik pusten også midlertidigt ud af bloggen her. Måske det lidt skyldes at bloggen mest handler om mig, og corona epidemi trods alt er større end mig. I takt med at verden gik i stå gik vi nemlig også lidt i stå herhjemme. Godt nok har vi arbejdet, hjemmeskolet børnene og undgået at være sammen med andre mennesker, men hverdagene flød sammen og pludseligt gik 6 uger.

Jeg er helt med på at det for mange har været hårdt at være hjemsendt fra arbejde, svært at skulle arbejde og samtidig hjemmeskole børnene. Umuligt at underholde mindre børn samtidig med at man passer sit fuldtidsjob – for slet ikke at nævne forsøge at bevare fornuften midt i al galskaben. Herhjemme har det heldigvis ikke været så slemt. I hvert fald ikke for mig. Lasse og Sebastian savner fodbold og musik og alt det der plejer at fylde deres dage, men jeg har elsket at vi har haft uendeligt meget tid sammen som familie. Det har været en helt unik luksus at stå op sammen hver dag og spise morgenmad før vi gik i gang med skole og arbejde. Det har været et kæmpe privilegium at få helt nye indblik i hvad der fylder børnenes hovedet, både skolemæssigt og privat. – Jeg forstår stadig ikke Roblox, men jeg er blevet meget bedre til at lade som om jeg gør!
Og det har været fantastisk at kunne samles om bordet til aftensmad hver dag!

Nu er hverdagen så småt på vej tilbage. Victor og Daniel er tilbage i skole – eller Daniel er i hvert fald. Sebastian hjemmeskoler stadigvæk, og i vanlig stil er Aalborg storcenter tætpakket med mennesker lørdag formiddag…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *