Ting vi bagte

En af de helt store fordele ved tiden hjemme, har været muligheden for at genfinde ting jeg før gjorde meget og pludseligt ikke havde tid til. Bagning har stået højt på listen længe. Da børnene var mindre bagte vi hele tiden. Der var tid til hjemmelavede brød og kager og intet frugt gik til spilde, for alt kunne smides i en muffin. Som årene gik blev dagene fyldt af voksenjob og fritidsaktiviteter , og pludseligt var bagning degraderet til AMO blandinger og quick bake solutions fra Kvickly. – Og forstå mig ret, vi har været (og er stadig) vilde med nemme løsninger, men ulempen er altså at man går glip af fornøjelsen ved selv at lave ting fra bunden.

Et af mine yndlingstilbud i forbindelse med corona tiden, har været bagning sammen hver for sig, med Annemette Voss. Vi opdagede lidt ved et tilfælde at hun arrangerede fællesbagning for både børn og voksne via instagram, og meget hurtigt var både børnene og jeg med.

Vi er ikke helt klar til den store bagedyst endnu. Til gengæld har vi endnu ikke bagt ting der ikke smager godt…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *