All about

På min LinkedIn profil står der at jeg er “a Behaviour Design expert with several years of experience in Persuasive technologies, Usability Engineering, and User Experience Design. Areas of expertise include management and communication systems, designs for energy conservation, climate communication and digital learning resources.” Til hverdag arbejder jeg på Aalborg Universitet, hvor jeg underviser og forsker i adfærdsdesign, anvendt etik og Computational Thinking. – Mega voksent alt sammen!

I og med at det her er min personlige hjemmeside, gir det til gengæld mere mening at henvise til min beskrivelse på Twitter. Siden her bliver nemlig fyldt med alt andet end arbejde håber jeg. Både det gode, det usunde og det der fylder i hverdagen..
Ganske kort så er jeg Sandra, Mother of madness, High on life and Addicted to coffee!

Mig – Nu voksen nok til at bruge briller!

Siden jeg sidst bloggede er børnene blevet større (og nu er der 3 af dem), jeg begyndte at ride igen, faldt af hesten (igen), brækkede ryggen, anklen og flængede mine ledbånd. Jeg forsvarede min Ph.d., købte en hund og renoverede næsten hele huset – eller jeg betalte mig nok mest fra renoveringen, men ellers passer det alt sammen.

Jeg er stadigvæk gift med Lasse, som på imponerende vis stadig holder alt mit galskab ud. Han er pæn og sød og flink ved både dyr og børn, og så er han smadder god til Excell ark. Derfor er han også den der skaber overblik i mit kaos og bremser mig når ideerne bliver lidt for vilde 🙂